View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 16, 2018 2:12 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Sound mutes occasionally on Utilite pro 
Author Message

Joined: Fri Apr 18, 2014 3:46 am
Posts: 39
Post Sound mutes occasionally on Utilite pro
Hello,

I experience sudden mutes, that is when I start playing something I can hear a slight click (it signifies that power is switched on in a line apparently), but no signal comes then. Tried everything in alsactl (no pulseaudio installed), but the only way I could fix it so far is to reboot my device.

It probably happens only after (but not always) I charge an android device via USB if it makes any senseā€¦

Running 3.14 kernel. Did any one see this too? Anything to try other than rebooting?

_________________
polite as fuck


Mon Feb 20, 2017 6:49 am
Profile

Joined: Fri Apr 18, 2014 3:46 am
Posts: 39
Post Re: Sound mutes occasionally on Utilite pro
this is solved by running on 4.1.15

_________________
polite as fuck


Mon Feb 19, 2018 8:01 am
Profile

Joined: Wed Apr 18, 2018 7:28 am
Posts: 1
Post Re: Sound mutes occasionally on Utilite pro
Good to know!

_________________
I need to read that mobile casino no deposit here. Everything looks pretty simple, but I don't want to miss it. What the heck?


Wed Apr 18, 2018 7:29 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.